Soita meille: 020-7969760

Kestävä vinyylilankku on moderni sisustusratkaisu

Kajaanin Sisustajat Oy on luotettava kivijalkaliike hyvien kulkuyhteyksien päässä Heinisuolla. Isojenkin tavaramäärien nouto sujuu helposti niin yksityisiltä kodin rakentajilta, sisustuksen ammattilaisilta kuin rakennusliikkeiltäkin. Meiltä löytyy myös ilmaista parkkitilaa isommallekin kuljetusvälineelle. Paitsi asiantuntemusta materiaalien valinnassa, ammattilaisemme tarjoavat myös projektinhallintaa etenkin rakennusliikkeille.

Kestävä vinyylilankku sopii kaikkialle

Osalle meistä vinyyli-sanasta voi tulla mieleen vuosikymmenten takainen äänilevy. Se olikin valmistettu vinyylipolymeereistä. Mutta mitä tekemistä äänilevyllä on lattian kanssa? Kestävä vinyylilankku on modernin materiaaliteknologian saavutus. Sen seos on edelleenkin polymeeripohjainen, mutta lisäksi materiaaliin on tullut kivikomposiitti. Lankku valmistetaan puristamalla eri materiaalikerrokset yhteen kovassa paineessa ja lämpötilassa. Näin saadaan kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä lattiamateriaali.

Opastamme valitsemaan sopivimman lattian

Millainen lattiamateriaali sopii asuntoosi parhaiten? Asiantuntijamme auttavat lattian valinnassa. Laajasta valikoimistamme löytyvät kaikki nykyajan materiaalit kaakelista puuparkettiin ja laminaatista vinyyliin. Yleistäen voidaan kuitenkin sanoa, että moderni ja laadukas vinyylilankku asuntoon on kaikkien monikäyttöisin materiaali, etenkin jos on mahdollista, että taloon tulee asumaan lemmikkieläimiä tai pieniä lapsia.

Kestävä vinyylilankku sopii kaikkialle muualle paitsi pesutiloihin, joihin suosittelemme laatoitusta. Vinyylilankun etuna on kulutuksen ja kosteuden kestävyyden lisäksi sen helppo asennettavuus sekä laaja valikoima erilaisia kuviopintoja ja värejä. Laadukas nykyaikainen vinyylilankku on hieman hintavampi kuin laminaatti, mutta sen käyttömukavuus menee laminaatin edelle, koska se on jalan alla pehmeämpi, kestää kosteutta paremmin ja vaimentaa askelluksen ääniä.

Vinyylilankku asuntoon meiltä

Kajaanin Sisustajat Oy:ssä kunnia-asiamme on ripeä, osaava ja joustava asiakaspalvelu. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja autamme tekemään parhaat mahdolliset materiaalivalinnat remontti- ja rakennusbudjettia kunnioittaen. Tervetuloa käymään paikan päällä tai ota meihin yhteyttä netin kautta!